BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Menen: Frituur totaal verwoest na brand

brand frituur menen Donderdagnamiddag omstreeks 15.30 uur brak brand uit in frituur Fritshop gelegen aan de Rijselstraat 94 in Menen.  Gezien de zware rookontwikkeling kwamen zowel brandweer Menen als de vooruitgeschoven post Lauwe ter plaatse om de vlammen te lijf te gaan.  Hoe het vuur kon ontstaan op de benedenverdieping van de frituur die op dat ogenblik was gesloten is tot op heden nog niet gekend.  Wel waren er op het ogenblik dat de brand uitbrak reinigings- en onderhoudswerken aan de gang in de frituur, of deze iets te maken hebben met de brand wordt nog onderzocht.  De brandweer die snel ter plaatse was kon het vuur snel bedwingen.  Als bij wonder raakte niemand gewond.   Door de brand was er enige tijd geen verkeer mogelijk in beide richtingen.  Door de brand is de frituur zelf op de benedenverdieping zo goed als helemaal uitgebrand.  Het woongedeelte boven de frituur liep vooral schade op.  Het Parket stuurde een deskundige ter plaatse om de juiste oorzaak van de brand te achterhalen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 februari 2010
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws