BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart

Uw advertentie op de BRU site?

Het internet biedt een uitgelezen mogelijkheid om uw product of bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Online adverteren hoeft bovendien niet duur te zijn. Een banner is een grafisch bestand dat op onze website wordt geplaatst en waarin een link is opgenomen naar uw website. Zo’n reclamebanner fungeert als visitekaartje voor uw site en heeft als doel om de surfer binnen enkele seconden kennis te laten maken met uw producten of diensten en hem of haar te interesseren voor wat u te bieden heeft.

BRU is een drukbezochte website met indrukwekkende cijfers. Zo trekken we maandelijks gemiddeld 71.000 bezoekers met meer dan 1.000.000 hits per maand. We plaatsen uw advertentie op een opvallende plek op onze site, zonder deze te overladen met andere advertenties. Zo zorgt uw advertentie voor maximaal effect. Bovendien bieden we onze advertentieruimte aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs: slechts 1 euro per dag (bij een minimale looptijd van één maand).

U kunt uw aantal vertoningen te allen tijde opvragen en uw campagne stopzetten wanneer u dat wenst. Wilt u meer informatie over adverteren op onze website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via rudi@belgischeradiounie.be of ons contactformulier.