BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Affligem : E40 in beide richtingen onderbroken voor afbraak brug

Het agentschap Wegen en Verkeer breekt in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 december de brug van de Lombeekstraat boven de E40 in Affligem af. De brug werd op 28 oktober aangereden door een vrachtwagen. De E40 zal in beide rijrichtingen afgesloten worden van zaterdag 18 december om 20.00u tot zondag 19 decmber om 9.00u. Het verkeer zal omgeleid worden via de Assesteenweg (N8) en de N45 (de Expresweg), eveneens in beide rijrichtingen. Er wordt zaterdagavond (18 december) vertraagd verkeer verwacht op de omleidingswegen. Ook de oprit van Affligem (19a) voor het verkeer in rijrichting van Brussel zal tijdens de gehele duur van de werkzaamheden afgesloten worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 december 2010
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws