BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Antwerpen: Zwaar ongeval met technische ontzetting

Net voor de Bevrijdingstunnel richting Nederland reed een man met zijn bestelwagen op de splitsing van de weg. Hij knalde hard op de betonnen scheidingsmuur en zat in een benarde positie in zijn voertuig. Hij zat niet gekneld, maar een technische ontzetting door de brandweer was noodzakelijk. Nadat de deur van de bestuurder en de schuifdeur verwijderd waren werd de B-stijl doorgeknipt en werd het slachtoffer zijdelings uit het voertuig geëvacueerd. Hij werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De Bevrijdingstunnel was een hele tijd afgesloten richting Nederland.

Zwaar ongeval met technische ontzetting net voor Bevrijdingstunnel (Antwerpen)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 januari 2011
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en