BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kuurne: auto komt in woning terecht

Kuurne: auto komt in woning terecht In de nacht van zondag 23 jan op maandag 24 jan 2011 is in de Kortrijksestraat in Kuurne een jonge bestuurder met zijn personenwagen terechtgekomen in een woning. Het was even na 03.30 uur dat een 22-jarige bestuurder uit Kluisbergen vanuit het centrum van Kuurne de Kortrijksestraat volgde in de richting van Kortrijk. Even voor de scherpe bocht liep het echter grondig mis en verloor de jonge chauffeur de controle over zijn mercedes personenwagen. Nadat het voertuig eerst op een vluchtheuvel belandde en een verkeersbord platmaaide, stoof hij verder door om in de voorgevel van een woonhuis terecht te komen en vervolgens ook een stuk van de zijmuur van een naastgelegen appartementsgebouw weg te slaan. Als bij wonder liep de bestuurder slechts lichte verwondingen op.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 januari 2011
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws