BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Deerlijk: Garage totaal vernield door brand

Garagebrand Vichteknokstraat Zondagnamiddag is in de Vichteknokstraat een garage volledig in de as gelegd.  Dit gebeurde nadat een frituurpan oververhit was geraakt.  Gezien de bewoners van de getroffen woning op het ogenblik dat de brand uitbrak niet aanwezig waren woedde het vuur reeds een tijdje voor het werd opgemerkt.  Het was even na 16.00 uur dat de brandweer werd verwittigd.  Reeds bij het aanrijden naar de plaats van het onheil werd meteen de omvang van de brand duidelijk gezien de hevige rookpluim die opsteeg. 

De korpsen van Deerlijk, Anzegem en Harelbeke waren snel ter plaatse en konden het vuur snel bedwingen.  Ondanks het snelle optreden kon toch niet voorkomen worden dat de garage van de woning volledig werd vernield.  Tijdens de bluswerken raakte ook een brandweerman van het Anzegemse korps zwaar gewond. Hij verkeert niet in levensgevaar. De brandweer diende eveneens een gedeelte van het dak van de woning te verwijderen door de schade die het had opgelopen.  Tot laat in de avond bleef de Vichteknokstraat afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 mei 2011
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws