BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Olsene: Jonge vrouw zwaargewond nadat wagen wordt gegrepen door vrachtwagen

Vrijdagavond omstreeks 17.30 uur is op de Grote Steenweg een jonge vrouw zwaar gewond geraakt toen ze met haar voertuig werd gegrepen door een vrachtwagen. Toen een vrachtwagen die in de richting van Zulte reed te laat het voertuig van de bestuurster opmerkte liep het grondig fout.  Het gevolg was een zware klap, waarbij de personenwagen ettelijke meters werd meegesleurd en op het tegenovergestelde rijvak tot stilstand kwam. Daar vatte de wagen vrijwel meteen vuur.  Arbeiders van de firma Vijverman snelden meteen ter hulp en konden de bestuurster bevrijden vooraleer de wagen  volledig in de vlammen opging.  Andere chauffeurs deden nog een poging om de vlammen te doven met hun blusapparaat  Maar al snel werd duidelijk dat dit niet opgewassen was tegen de steeds verder uitbreidende vlammen.
 
 
 

 

Bij de aankomst van de brandweer was het voertuig reeds omgetoverd in een vuurbal.  De bestuurster van de wagen kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend door een MUG – team  waarna ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.  Of de bestuurster een zijstraat wou inrijden of vanuit deze zijstraat de Grote Steenweg wou opdraaien zal verder onderzoek moeten uitwijzen.  De Grote Steenweg werd geruime tijd afgesloten voor het verkeer.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 juli 2013
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws