BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Beveren-Leie: Woning tijdelijk onbewoonbaar door brand

Woning tijdelijk onbewoonbaar door brand Een uitslaande brand heeft woensdagnamiddag aan de Kouters een garage vernield.  Ook de aanpalende woning  liep ernstige rookschade op waardoor deze tijdelijk onbewoonbaar werd.  Ook een naastgelegen woning liep roetbeschadigd op en de garage van het huis raakte beschadigd door het vuur. Twee honden die in de woning aanwezig waren konden worden gered maar bleken bevangen door de rook. Een dierenarts werd in der haast opgetrommeld en diende de dieren de eerste zorgen toe. De korpsen van Deerlijk en Kuurne gingen het vuur te lijf. Brandweer Waregem post Beveren Leie kwam nablussen. Er vielen géén gewonden maar de schade aan de getroffen woning is aanzienlijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 januari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws