BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Geluveld: Manoeuvre zorgt voor ongeval in Menenstraat

Manoeuvre zorgt voor ongeval in Menenstraat

Een draaimanoeuvre door een bejaarde bestuurder in de Menenstraat zorgde dondernamiddag voor een ongeval. De man merkte vermoedelijk de aankomende Citroën niet tijdig op waardoor zijn voertuig gegrepen werd op de neus. Ondanks de zware materiële schade kwamen zowel de bejaarde bestuurder als zijn 2 passagiers er met de schrik vanaf. De bestuurster van de Citroën die licht gewond geraakte werd in eerste instantie opgevangen door buurtbewoners en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer richting Ieper moest tijdelijk over de parkeerstrook en bushalte De Blauwe druif rijden. 
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 januari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws