BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Heule: Bestuurder komt om het leven nadat voertuig in akker terecht komt

Bestuurder komt om het leven nadat voertuig in akker terecht komtZaterdagavond even na 22.30 uur  is in de Hoge Dreef een bestuurder uit Kortrijk om het leven gekomen nadat hij de controle over zijn bestelwagen verloor in een scherpe bocht.  Dit gebeurde toen het slachtoffer vanuit het centrum van Heule richting Kortrijk reed met zijn bestelwagen.  Nadat de bestuurder de controle over zijn voertuig was verloren kwam zijn Renault bestelwagen aan de overzijde van de weg terecht om vervolgens over een gracht te duiken en enkele keren over de kop te gaan. Ondanks de hulpdiensten snel ter plaatse waren kon geen hulp meer baten voor de bestuurder. Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plekke om de juiste omstandigheden te achterhalen.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 januari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de