BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kortrijk: Vrachtwagen geladen met varkens gekanteld op verkeerswisselaar ‘Het Ei’

Vrachtwagen geladen met varkens gekanteld op verkeerswisselaar 'Het Ei'

Sinds donderdagmorgen 10.30 uur zorgt een gekantelde vrachtwagen die geladen was met een tweehonderdtall varkens op verkeerswisselaar ‘Het Ei’ voor zware verkeersproblemen. De vrachtwagenbestuurder die van de R8 richting E17 reed kwam in de problemen na het nemen van een scherpe brocht waardoor zijn vrachtwagen op zijn zijkant terecht kwam. Momenteel worden alle nog levende dieren overgeladen in een andere vrachtwagen die ter plekke werd gestuurd door het slachthuis waar de gekantelde vrachtwagen op weg naar was. De vrachtwagenbestuurder van de gekantelde vrachtwagen raakte gewond door het ongeval. De Federale politie meldt dat de verkeershinder nog tot een stuk in de namiddag zal aanhouden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 januari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws