BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Roeselare: Arbeider komt onder partij buizen terecht

Arbeider komt onder partij buizen terecht

Woensdagmorgen is op een bouwwerf gelegen langs de Henri Horriestraat een arbeider zwaar gewond geraakt. Tijdens werkzaamheden die de bouwvakker uitvoerde liep het plotseling fout en kreeg de man een zware lading buizen over zich heen. Enkele collega’s die alles zagen gebeuren snelden ter hulp en slaagden erin het slachtoffer vanonder de stapel buizen te halen waaronder hij terecht was gekomen.  De hulpdiensten snelden ter plaatse om de zwaar gewonde man ter plekke de eerste zorgen toe te dienen.  Door het arbeidsongeval werd de drukken Henri Horriestraat een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.  Ondanks de opgelopen verwondingen verkeert de man niet in levensgevaar.

 

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 januari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws