BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Aalbeke: Nederlandse bestuurder overleden bij ongeval op E17

Vrijdagmorgen is op de E17 ter hoogte van Aalbeke een Nederlandse bestuurder om het leven gekomen.  Toen de man met zijn Porsche 911 vanuit de richting Frankrijk de E17 in de richting van Kortrijk volgde liep het grondig fout.  In onduidelijke omstandigheden kwam de bestuurder met zijn voertuig tegen een verlichtingspaal terecht die in de middenberm stond.  Door de zware klap moest de verlichtingspaal gestut worden om te voorkomen dat deze zou omvallen op de hulpverleners en het voorbijrijdende verkeer.  Als gevolg van het ongeval werd gedurende enige tijd de linkerrijstrook afgesloten in beide rijrichtingen.  Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 februari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo