BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Moorsele: Bestuurder gewond nadat auto over de kop gaat

Bestuurder gewond nadat auto over de kop gaat Zondagmorgen is op de A19 ter hoogte van Moorsele een bestuurder gewond geraakt nadat zijn personenwagen in nog onduidelijke omstandigheden overkop ging en tot stilstand kwam op de linkerrijstrook van de autosnelweg. Door het ongeval raakte de linkerrijstrook versperd en diende enige tijd afgesloten te worden voor het verkeer. Gezien het vroege uur zorgde dit echter niet voor noemenswaardige verkeershinder.  Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 februari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en