BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Oostkamp: Aanzienlijke hoeveelheid drugs aangetroffen

Maandagmorgen heeft een patrouille van de PZ Het Houtsche tijdens een controleactie in Oostkamp twee drugkoeriers kunnen vatten. Het verdachte gedrag van de twee mannen trok de aandacht van de agenten. Bij de controleactie die volgde konden de agenten bij één van de mannen vier paxons cocaïne aantreffen.  Beiden verdachten werden gearresteerd en voor verhoor overgebracht naar het veiligheidsgebouw van de PZ Het Houtsche. Tijdens de daaropvolgende huiszoeking werd bij de Bruggeling een bijkomende, aanzienlijke hoeveelheid cocaïne aangetroffen, waarop het parket de aanhouding van de man vorderde. Maandagavond werd de man voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die hem na verhoor liet opsluiten in voorlopige hechtenis.  
 
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 februari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws