BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Waregem: 4 auto’s botsen tegen elkaar

4 auto's botsen tegen elkaar in Waregem Zaterdagnamiddag gebeurde in Waregem een ongeval in de Vijfseweg net voorbij de op- en afrit van het O.L.V van Lourdes ziekenhuis. Vier auto’s waren betrokken in een botsing toen ze allemaal de weg volgden in de richting van Sint-Eloois-Vijve. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de rijbaan en het fietspad vrij te maken van brokstukken en olie. Het ongeval veroorzaakte wat verkeershinder op de drukke Vijfseweg want het verkeer moest beurtelings over één rijstrook.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 februari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en