BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Wevelgem: Woning onbewoonbaar na brand

Woning onbewoonbaar na brand Woensdagavond is een woning in de Nieuwstraat onbewoonbaar geworden nadat er een zware brand woedde op de bovenverdieping van het pand. Gezien op dat moment niemand aanwezig was in het pand kreeg het vuur vrij spel en breidde heel snel uit. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen reeds hoog uit het raam van de slaapkamer gelegen achteraan de woning op de eerste verdieping. De bejaarde bewoners van de woning verblijven momenteel in Spanje waar ze van vakantie genieten. Niemand raakte gewond. De Nieuwstraat werd een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 februari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
bOVEKERKE

Loods landbouwbedrijf gaat in vlammen op

KOEKELARE – Woensdagnamiddag even voor 17 uur werd Brandweer Westhoek gealarmeerd voor een industriebrand in de Moervijverweg te Bovekerke. In een loods van een landbouwbedrijf