BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Aalbeke: Terreinwagen met aanhangwagen komt op autosnelweg op zijkant terecht

Terreinwagen met aanhangwagen komt op autosnelweg op zijkant terecht Maandagnamiddag deed zich op de E17 autosnelweg een verkeersongeval voor, waarbij een Toyota terreinwagen die een aanhangwagen trok aan het slingeren ging en op zijn zijkant terecht kwam. Door het ongeval raakte de aanhangwagen die geladen was met allerhande materiaal los van de terreinwagen en kwam vervolgens een tiental meter verder tot stilstand in de richting van Kortrijk. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar als bij wonder raakte niemand gekneld. Er waren bij het ongeval ook geen andere voertuigen betrokken.        

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de