BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Desselgem: Rookmelder voorkomt grotere schade.

Desselgem: Rookmelder voorkomt grotere schade. Zondagavond rukte de Waregemse brandweer uit naar de Sprietestraat waar de schoorsteen van een woning vuur had gevat. De brand werd ontdekt door de bewoners zelf gezien het vuur zich reeds had  uitgebreid naar het plafond. Het vuur moet al een tijdje in de schoorsteen aan het woekeren zijn geweest. De hulpdiensten waren zeer vlug ter plaatse en hadden het vuur in het plafond dan ook snel onder controle. De diverse kanalen in de schoorsteen zorgden er echter voor dat de brand in de schoorsteen zelf niet zo snel kon worden gedoofd. De woning zelf liep schade op door het bluswater maar kon verder bewoond worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
Schoorsteenbrand Jonkershove

Schoorsteenbrand Jonkershove

JONKERSHOVE – Donderdagvoormiddag iets voor 10.00u werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor een schoorsteenbrand in de Pastoor Costenoblestraat in Jonkershove, bij Houthulst. Bewoners merkten een hevige