BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Geluwe: Jonge Franse vrouw overleden na zware klap met wagen

Jonge Franse vrouw overleden na zware klap met wagen

Vrijdagavond is een jonge Franse vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval die zich voordeed op de N58 autoweg.  In totaal raakten bij het ongeval  vier voertuigen betrokken.  Twee van de vier voertuigen werden daarbij door de zware klap in de gracht gekatapulteerd aan de linkerzijde van de rijweg. Zowel de Franse bestuurster van een grijze Peugeot, als de bestuurder van een zwarte Volkswagen raakten daarbij gekneld in hun voertuig. Bij aankomst van de hulpdiensten kon de chauffeur van de zwarte Volkswagen snel bevrijd worden waarna de man voor verzorging naar het ziekenhuis werd overgebracht. Het kostte echter de brandweer heel wat moeite om ook de 25- jarige Franse bestuurster van de grijze Peugeot uit haar hachelijke positie te bevrijden. De vrouw werd in zeer kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar ze even later overleed aan haar verwondingen.  Door het ongeval sloot de Politie de N58 af ter hoogte van de rotonde in de Ieperstraat. Ook de op- en afritten van de A19 autosnelweg werden voor alle verkeer afgesloten. De twee andere voertuigen die bij het ongeval betrokken raakten werden licht beschadigd. Hoe het ongeval zich kon voordoen wordt uitgezocht
 

    

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws