BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Harelbeke: Bejaarde fietser komt om het leven bij dodehoekongeval

Bejaarde fietser komt om het leven bij dodehoekongeval Maandagmorgen is een bejaarde fietser ter hoogte van de samenkomst van de Kortrijksestraat met de Abdijstraat onder een trekker – oplegger terecht gekomen. Toen een vrachtwagenbestuurder de Abdijstraat wilde indraaien om er goederen te gaan leveren op een bouwwerf merkte deze een aankomende fietser te laat op waardoor het slachtoffer onder de oplegger terecht kwam. Enkele personen snelden nog het slachtoffer ter hulp maar helaas kon voor de fietser geen hulp meer baten. Het Parket stuurde een verkeersdeskundige ter plekke om de juiste omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Het gaat om een typisch dodehoekongeval.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws