BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Kortrijk: 3 voertuigen botsen, 1 gewonde

Kortrijk: 3 voertuigen botsen, 1 gewonde Op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg met de Beekstraat en de Hugo Verriestlaan in Kortrijk is vrijdag op de middag een zwaar verkeersongeval gebeurd. Bij de klap raakten 3 voertuigen betrokken, waaronder een rallywagen. Naar verluidt volgde de rallywagen de Oudenaardsesteenweg en kwam deze eerst in botsing met een zwarte Mercedes die uit de Hugo Verriestlaan kwam.  Door de klap schoof de rallywagen verder en kwam tot stilstand tegen een zwarte Peugeot die stilstond voor het rode licht in de Beekstraat. Door de klap raakte de chauffeur van de rallywagen lichtgewond en werd deze naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer kon zich beperken tot reinigen van het wegdek, dat door de klap bezaaid lag met brokstukken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo