BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kuurne: Boonen wint nipt de sprint van Kuurne-Brussel-Kuurne

Boonen wint nipt de sprint van Kuurne-Brussel-Kuurne

Tom Boonen (Omega Pharma-Quick.Step) heeft zondagnamiddag de 66 ste editie van Kuurne-Brussel-Kuurne gewonnen. Omega Pharma-Quickstep deed het trouwens niet slecht tijdens de wedstrijd en had vijf man in de kopgroep. Dat Boonen in opperste conditie was liet hij deze morgen reeds uitschijnen aan de start van de wedstrijd. Met deze overwinning is het reeds de derde maal dat Boonen Kuurne-Brussel-Kuurne weet te winnen. Boonen haalde het nipt in de sprint van de Nederlander Moreno Hofland (Belkin). De derde plaats was voorbehouden voor een ploegmaat van Hofland en ging naar Sep Vanmarcke. Gezien vorig jaar Kuurne-Brussel-Kuurne werd afgelast door de hevige sneeuwval volgt Boonen de Brit Mark Cavendish op, op de erelijst
 
Bekijk HIER de fotopeportage
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws