BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Lichtervelde: Woning onbewoonbaar door brand

Woning onbewoonbaar door brand Woensdagnamiddag is een woning gelegen in de Brugsebaan onbewoonbaar geworden door brand. Het vuur ontstond in de badkamer op de benedenverdieping van de woning. De bewoonster van het pand had even daarvoor een elektrisch vuurtje geactiveerd, maar tijdens een korte afwezigheid vatte dit vuur en ontstond er brand die een hevige rookpluim produceerde. De bewoonster werd in shock en met een lichte rookvergiftiging naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws

Woning volledig vernield door brand

Dinsdagvoormiddag is brand ontstaan in een woning aan de Amphoek in Esen, deelgemeente van Diksmuide. Bij aankomst van de brandweer bleek het om een hevige