BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Menen: Vrachtwagen rijdt in op botsabsorbeerder

Vrachtwagen rijdt in op botsabsorbeerder Woensdagmorgen zijn twee gewonden gevallen bij een ongeval die zich voordeed op de A19 ter hoogte van Menen. Een vrachtwagen van de firma Vangansewinkel reed er even voorbij de oprit Geluwe in op een botsabsorbeerder die er opgesteld stond op de pechstrook De chauffeurs van de beide vrachtwagens raakten daarbij lichtgewond en werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Door de klap raakte de rijweg versperd met brokstukken waardoor de brandweer de handen vol had om deze terug vrij te maken. Gedurende de ruim – en takelwerkzaamheden werd zowel de linkerrijstrook als de middenrijstrook afgesloten voor alle verkeer met verkeershinder tot gevolg.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en