BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Roeselare: Ontploffing veroorzaakt brand in woning

Dinsdagmorgen Ontploffing veroorzaakt brand in woning omstreeks 7u20 werd de brandweer van Roeselare opgeroepen voor een brand in een woning langs de Molenstraat in Roeselare. Toen de spuitgasten arriveerden was er geen huis te bespeuren op dit adres en werd de noodcentrale opgeroepen. Zij hadden zich vergist waarbij de brandweerploeg naar de Zuidmolenstraat werd doorgestuurd. In een rijwoning was er een kleine ontploffing in de badkamer van het huis. Door het doorsijpelen van water kwam het tot een kortsluiting en was er vuur ontstaan. Er deed zich een zware rookontwikkeling voor, maar de brandweer was het onheil spoedig meester. Er was rook en vuurschade in de badkamer op de bovenverdieping. ( Jos)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws