BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Roeselare : Zware botsing eist een zwaar gewonde vrouw

Zware botsing eist een zwaar gewonde vrouw Dinsdagmorgen omstreeks 8u15 gebeurde een spectaculaire botsing op het kruispunt van de Grote Ring om Roeselare met de Beverensteenweg. Hoe het ongeval is gebeurd blijft een open vraagteken en zal het onderzoek moeten uitwijzen, maar het waren vier personenwagens die elkander niet meer konden vermijden en zwaar crashten. zelfs de signalisatiepaal moest eraan geloven. De brandweerkorpsen van Roeselare en Ardooie snelden ter hulp terwijl de Medische Urgentieploeg van Izegem eveneens hulp kwam bieden om de zwaargewonde vrouw uit haar wrak te bevrijden. Het duurde zowat een half uur vooraleer de vrouw uit Waregem met de ambulance naar het ziekenhuis kon worden overgebracht. De politie van Roeselare stuurde drie ploegen om het druk verkeer in goede banen te leiden.Het duurde nog tot 9u30 vooraleer de drie autowrakken konden weggetakeld worden.  (Foto:Jos)

Zware botsing eist een zwaar gewonde vrouw

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws