BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Waregem: Jonge bestuurder zwaar gewond bij ongeval

Jonge bestuurder zwaar gewond bij ongeval Een jonge bestuurder is zondagavond gewond geraakt nadat hij in de Zuiderlaan in het gedeelte gelegen tussen de Damweg en de Holstraat de controle over zijn stuur verloor en vervolgens tegen een verlichtingspaal terecht kwam.  Door de hevige klap die daarmee gepaard ging werd de wagen van de jongeman op de pechstrook gekatapulteerd. De bestuurder die gekneld zat in zijn voertuig diende door de hulpdiensten te worden bevrijd waarna hij ter plaatse de eerste medische zorgen kreeg toegediend voor aleer hij naar het ziekenhuis werd overgebracht.  Door het ongeval viel de straatverlichting van de Zuiderlaan uit.  Het verkeer die vanuit Zulte de Waregemse ring volgde richting Expo diende tijdelijk om te rijden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en