BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Zwevegem: Haagbrand in park te Zwevegem

Haagbrand in park te Zwevegem Zondagmiddag omstreeks het middaguur werd de Zwevegemse brandweer uitgestuurd naar de Kouterstraat te Zwevegem. Aan de achterzijde van het park werd vermoedelijk door spelende kinderen een haag in brand gestoken. Het was een buurtbewoonster die de brand opmerkte en de brandweer verwittigde. Ondertussen ging ze het vuur te lijf met enkele emmers water, in afwachting van de komst van de brandweer. Die was zeer snel ter plaatse, gezien het park achteraan de brandweerkazerne gelegen is.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen