BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Roeselare: Vogeltjes veroorzaken zware rookontwikkeling

Vogeltjes veroorzaken zware roonontwikkeling Donderdagmiddag ontstond er in de Zuidstraat even paniek toen er rookontwikkeling ontstond bij een publiciteitsbord van de bowling. Voorbijgangers hadden dit opgemerkt en alarmeerden de brandweer met de melding van zware rookontwikkeling in het Zuidpand. Onmiddellijk werd groot alarm geslagen en alle beschikbare manschappen van de brandweer werden opgeroepen. Bij de aankomst van de eerste wagens bleek de oproep overdreven zodat het alarm onmiddellijk werd afgeblazen. Oorzaak was een vogelnest. De jonge vogeltjes hadden de electriciteitsdoorvoer doorgebeten waardoor kortsluiting ontstond. Ze lieten er het leven bij.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 april 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws