BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Waregem: zwaar verkeersongeval, 2 gewonden

zwaar verkeersongeval, 2 gewonden Vrijdagavond deed zich op het kruispunt van de Nokerseweg en de Paterswegel een zwaar verkeersongeval voor waarbij twee voertuigen betrokken raakten. In nog onduidelijke omstandigheden kwam een zwarte BMW die uit de richting van Wielsbeke kwam en de Paterswegel wou indraaien in aanrijding met een grijze Opel Vectra die uit de andere rijrichting kwam. De bestuurster van de BMW, een vrouw uit Wielsbeke, raakte daarbij gewond. De bestuurder van de Opel Vectra, een man uit Waregem diende door de toegesnelde brandweer te worden bevrijd uit zijn voertuig, waarna hij onder MUG-begeleiding naar het ziekenhuis overgebracht werd. Nadat de gewonden naar het ziekenhuis overgebracht waren, werd het wegdek – dat bezaaid lag met brokstukken en olie – door de toegesnelde brandweer gereinigd.  Door het ongeval was er gedurende enige tijd geen verkeer mogelijk in beide richtingen en moest het verkeer plaatselijk omgeleid worden.  Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 april 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws

Veilig over de Waregemse ring (R35)

WAREGEM – Op 6 november start het Agentschap Wegen en Verkeer met het aanleggen van fiets- en voetgangersoversteekplaatsen op de Zuiderlaan (R35) in Waregem, aan