BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Wielsbeke: buurt zonder stroom na verkeersongeval

buurt zonder stroom na verkeersongeval Maandagavond deed zich een ongeval voor op het kruispunt van de  Hernieuwenstraat met de Parkstraat. Door de klap kwam een voertuig daarbij tegen een elektriciteitskast terecht waardoor de bewoners die in de omgeving van de Hernieuwenstraat woonachtig zijn een tijdje zonder stroom kwamen te zitten. Op het kruispunt waar het ongeval zich voordeed geldt de voorrang aan rechts regel, wellicht heeft één van de bestuurders de andere te laat opgemerkt. Gewonden vielen er gelukkig niet. Op het kruispunt gebeurden er in het verleden al meerdere ongevallen

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 april 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws