BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Brugge: Boudewijn Seapark verwelkomt baby zeehondje “Conchita”

Zondag 11 mei is een extra feestelijke moederdag geworden voor het Boudewijn Seapark gezien het park er de geboorte van een zeehondje mocht vieren. De pup kwam bij zonsopgang ter wereld. Om de rust voor moeder en pup niet te verstoren, kon het geslacht van de het baby zeehondje nog niet worden bepaald. De vermoedens gaan wel op dat het om een meisje zou gaan. Daarom krijgt de pup voorlopig de naam Conchita; een vrouwtje met een harige vacht… Moeder Celia (25 jaar) en pup stellen het goed en zijn te bewonderen in de zeehondenlagune midden in het park.  Het is sinds 2008 dat er nog een zeehondje werd geboren in Boudewijn Seapark Brugge. Boudewijn Seapark telt nu 8 zeehonden: 3 mannetjes, 4 vrouwtjes en 1 pup. Deze maand verwacht het park nog 2 geboortes in de zeehondenlagune
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 mei 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws