BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Deerlijk: Berg houtafval vat vuur op bedreifsterreinen van recyclagebedrijf Casier

Berg houtafval vat vuur op bedreifsterreinen van recyclagebedrijf Casier in Deerlijk Donderdagmorgen is brand uitgebroken op de bedrijfsterreinen van het recyclagebedrijf Casier. Het waren alerte buren die een verdachte brandgeur opmerkten die de verantwoordelijke van het bedrijf op de hoogte brachten. Bij aankomst van de brandweer werd al snel duidelijk dat de brand was ontstaan door zelfontbranding in een berg vermalen houtafval. Met een kraan die op het terrein voorhanden was werd de berg houtafval opengelegd en tegelijk geblust door de brandweerposten van Deerlijk en Zwevegem. Donderdagnamiddag omstreeks 15 uur was alle gevaar geweken en kon de brandweer terug huiswaarts.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 mei 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws