BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kortrijk: schietpartij met zwaar gewonde

In de Burgemeester Reynaertstraat, het gekende “straatje” bij jongeren, in Kortrijk was er afgelopen nacht rond een schietpartij. Het voorval gebeurde in het recent geopende café ‘Sens Unique’. Twee Oostblokkers woonachtig in Kortrijk hadden een woordenwissel met een 25 jarig man eveneens uit Kortrijk. De ruzie die begon in de café zelf werd buiten veder gezet. Een van de daders trok een wapen en vuurde naar de 25 jarige Youssef. Hij werd verschillend keren geraakt in de buikstreek. De daders zijn gevlucht maar via getuigenverklaringen werden die kort daarna opgepakt door de politie. Het slachtoffer werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand zou stabiel zijn.
Later zal het parket meer details vrijgeven.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 mei 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws