BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Marke: explosie in hoogspanningscabine zet hele wijk zonder stroom

explosie in hoogspanningscabine zet hele wijk zonder stroom Dinsdagavond heeft een ontploffing in een hoogspanningscabine ervoor gezorgd dat de bewoners van de Abdijmolenweg het een tijdlang zonder elektriciteit hebben moeten stellen. Vermoedelijk ten gevolge van waterinsijpeling deed zich in de hoogspanningscabine een ontploffing voor, waardoor deze uitsloeg en de ganse wijk zonder stroom zette. De brandweer, die opgeroepen was voor een brand in de hoogspanningscabine beveiligde de situatie maar hoefde verder geen actie te ondernemen. Het euvel wordt zo snel mogelijk hersteld door de nutsmaatschappij.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 mei 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws