BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Ooigem: Gevel van loods beschadigd na aanrijding

Gevel van loods beschadigd na aanrijding Zondagmorgen dreigde in de schaapsdreef een gevel van een loods in te storten nadat deze in de nacht van zaterdag op zondag werd aangereden. Daarbij werd niet alleen de gevel beschadigd, maar ook een leiding van de elektriciteit werd geraakt. De bestuurder die voor de ravage zorgde raakte als bij wonder niet gewond, zijn auto werd echter wel flink beschadigd. Het was echter toen werknemers van de elektriciteitsmaatschappij zondagmorgen de elektriciteitsleiding kwamen herstellen dat deze opmerkten dat een deel van de gevel dreigde naar beneden te vallen. De hulpdiensten verwijderden de loszittende delen. De buurt zat een korte tijd zonder stroom.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 mei 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws