BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Waregem: Nieuwe brandweervoertuigen in Waregem officieel in gebruik.

Nieuwe brandweervoertuigen in Waregem officieel in gebruik. Dinsdag heeft brandweerpost Waregem twee nieuwe dienstvoertuigen in gebruik genomen. Het was Waregems burgemeester Kurt Vanryckeghem die de sleutels van de twee nieuwe voertuigen aan dienstchef Kapt. Willy Pauwels van de Waregemse brandweer mocht overhandigen. Het nieuwe rollend materieel betreft in de eerste plaats een signalisatievoertuig die plaats biedt aan een chauffeur en 2 bijrijders. Het tweede voertuig is een nieuw commandovoertuig die voorzien is van diverse kasten en laden voor het opbergen van interventieplannen, persluchttoestel, blustoestel,… Er is een administratieve cel voorzien met zitbank en schrijftafel om bijvoorbeeld een brandcommando te organiseren. Van dit type werden er in de Fluviazone drie gelijke voertuigen aangekocht, de andere 2 worden ter beschikking gesteld aan de brandweerposten va Harelbeke en Menen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 mei 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en