BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Wielsbeke: Bulldozer in lichterlaaie bij Copanex

Bulldozer in lichterlaaie bij Copanex Maandag iets na half zes werd de brandweer opgeroepen voor een brand die was ontstaan aan het motorcompartiment van een bulldozer bij de firma Copanex in de Pannenstraat te Wielsbeke. Gelukkig stond het voertuig buiten en niet in de loods, want binnen was een grote hoeveelheid houtzaagsel en krullen opgeslagen voor verdere verwerking. De hulpdiensten waren heel snel ter plaatse en hadden de brand die zich enkel tot het voertuig beperkte dan ook vlug onder controle, maar konden niet beletten dat het voertuig grote schade opliep. Bij het voorval vielen geen gewonden, de chauffeur kon op tijd de bulldozer verlaten en kwam er met de schrik vanaf.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 mei 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws