BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Deerlijk: Twee gewonden bij zwaar verkeersongeval op E17

Twee gewonden bij zwaar verkeersongeval op E17 in Deerlijk Dinsdagnacht zijn twee gewonden gevallen bij een zwaar verkeersongeval die zich voordeed op de E17 ter hoogte van Deerlijk. Twee voertuigen die in de richting van Kortrijk reden kwamen er in nog onduidelijke omstandigheden in aanrijding met elkaar, nadat één van de voertuigen de vangrail aan de rechterzijde had geraakt. De bestuurder van een grijze Skoda raakte door de klap gekneld in zijn voertuig en diende door de brandweer te worden bevrijd uit zijn voertuig.  Na ter plaatse de eerste zorgen te hebben gekregen werd het slachtoffer onder  MUG-begeleiding overgebracht naar het ziekenhuis te Kortrijk. Ook de bestuurder van het andere voertuig raakte door het ongeval gewond en werd eveneens naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was gedurende enige tijd slechts een rijstrook vrij in de richting van
Kortrijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 juni 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws