BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Harelbeke: Bungalow onbewoonbaar na brand

Bungalow onbewoonbaar na brand in Harelbeke Een hevige brand heeft zondagnamiddag een bungalow in de Harlemboislaan onbewoonbaar gemaakt. Het was een voorbijganger die rook vanuit de woning zag opstijgen en meteen alarm sloeg bij de hulpdiensten. De brandweer van Harelbeke was heel vlug ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de woning grote schade op liep. Op het ogenblik dat het vuur ontstond was er niemand in de woning aanwezig. De bluswerkzaamheden werd vanop een veilige afstand gevolgd door tientallen kijklustigen. De Harlemboislaan werd een tijdje volledig voor alle verkeer afgesloten, een kleine omleiding werd ingelegd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 juni 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Brand woning

Brand in leegstaande woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken,