BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kuurne: Lidl overvallen bij sluitingstijd

Bij Lidl, gelegen langs de Ringlaan in Kuurne, hebben twee gemaskerde en gewapende gangsters kort voor sluitingstijd de supermarkt van Lidl overvallen. De gangsters drongen met bivakmutsen de winkel binnen dinsdagavond iets voor 20u. Er werd een schot gelost en een kassamedewerkster werd bedreigd. Daarna plunderden de daders de drie aanwezige kassa’s. Er waren op dat moment gelukkig weinig klanten aanwezig. De twee daders die Frans spraken vluchten met een donkerkleurige wagen met Franse nummerplaat. Mogelijks was er nog een derde persoon die buiten in de wagen stond te wachten. Niemand raakte gewond bij de overval, maar het aanwezige personeel voelde zich wel erg bedreigd en kreeg psychologische bijstand. Hoeveel de buit bedraagt, is nog onduidelijk.

Het is al de derde keer dit jaar dat een filiaal van de Lidl in de regio van Kortrijk wordt overvallen. In januari en eind maart hadden de daders het gemunt op een vestiging in Geluwe. Toen gingen ze er onder meer vandoor met 3.000 euro.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 juni 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws