BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Oostende: Zoekactie naar moordwapen Mikey Peeters in Oostendse vijver

Woendagmorgen hebben twee brandweerduikers in de vijver van het Maria Hendrikapark gezocht naar het moordwapen die werd gebruikt afgelopen vrijdag om Mikey Peeters mee om het leven te brengen.  Ondanks deze zoekaktie zeer grondig gebeurde kon het moordwapen toch niet worden teruggevonden.  De zoekaktie kwam er nadat het voertuig die gebruikt werd door de twee daders in de omgeving van het park werd teruggevonden.  Een van de daders van de dodelijke steekpartij kon reeds worden gevat maar deze houdt de lippen stijf op elkaar over de plaats waar het twintig centimeter lange slagersmes die diende als moordwapen kan worden teruggevonden.  De tweede dader is tot op heden nog steeds op vrije voeten.

 

 

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juni 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws