BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Zwevegem: brand in speciaalzaak van zonnebanken

Brand in Intersun, speciaalzaak van zonnebanken in Zwevegem Donderdagavond heeft het gebrand in  een speciaalzaak van zonnebanken en infraroodcabines gelegen in de Harelbeekstraat.  Het vuur ontstond op de bovenverdieping van het pand waar het bedrijf is in gevestigd. Ondanks de brandweer snel ter plaatse was kon echter niet voorkomen worden dat de woning toch flink wat schade op liep. Een groot gedeelte van een houten constructie moest volledig weggenomen worden om te controleren als het vuur volledig gedoofd was en geen heropflakkering meer mogelijk was. Gewonden vielen er niet. De Harelbeekstraat werd tijdens de interventie afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 juni 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te