BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Koksijde: Spelende kinderen vinden slang op camping

Spelende kinderen vinden slang op camping

Spelende kinderen hebben dinsdagnamiddag een vreemde ontdekking gedaan op de camping waar ze verbleven. Tijdens het ravotten dook plotseling een kettingslang op.  Hoe deze wurgslang die alleen in Amerika in het wild leeft terecht is gekomen op camping Doornpanne is echter een raadsel. De brandweer van Veurne die beschikt over enkele speciaal opgeleide brandweermannen werd ter plaatse geroepen om het dier te vangen. Bij ons overleeft deze soort alleen in een terrarium waardoor vermoed wordt dat de slang daaruit ontsnapt is of de eigenaar het dier heeft gedumpt. De slang werd overgebracht naar het opvangcentrum voor reptielen in Houtave. 
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 juli 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws