BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Kuurne: 2 gewonden bij zware klap

Twee gewonden gevallen bij een zwaar verkeersongeval in Kuurne In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee gewonden gevallen bij een zwaar verkeersongeval die zich voordeed op de Brugsesteenweg.  Vermoedelijk toen de bestuurder van een Renault Scénic die de Brugsesteenweg volgde richting Kortrijk en de Rijksweg wilde gaan opdraaien liep het fout.  Een bestelwagen die vanuit de richting Kortrijk kwam kon Renault Scénic nog onmogelijk ontwijken en greep de wagen in zijn zijkant.  Zowel de bestuurder van de bestelwagen als van de Renault Scénic raakten daarbij gewond.  De bestuurder van de bestelwagen raakte daarbij het zwaar gewond.  Een tijdlang was er door het ongeval slechts een rijstrook beschikbaar voor het verkeer ter hoogte van de samenkomst van de Rijksweg met de Brugsesteenweg.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 juli 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws