BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kuurne: Organisatoren p’Latse Doen maken zich op voor 4de editie

Organisatoren p'Latse Doen in Kuurne maken zich op voor vierde editie Kuurne maakt zich op voor de vierde editie komende zaterdag van P’Latse Doen, het gratis festival waar zowel nieuw Kuurns talent als gerenommeerde bands op de affiche staan geprogrammeerd. ‘We trekken het concept van vorige jaren door en pakken terug uit met drie podia’, weet voorzitter Philip Vertriest,’ Naast gevestigde waarden willen we eveneens Kuurns talent een duwtje in de rug geven om zich zo kenbaar te maken aan het grote publiek. Naast ‘Hoofdp’latse’ waar de grootste bands aan bot komen samen met de Kuurnse bands is er ook nog ‘Dancep’Latse’ en ‘Livingp’Latse’  Ook dit jaar opteerden we er terug voor om ons festival terug volledig gratis aan te bieden aan het publiek.’. Publiekstrekker dit jaar is de formatie Gorki met als liedzanger Luc Devos maar ook Musest, Frères Deluxe, The Go Karts Beatniks, Santy M, Druzhnik en PJ&Rubain prijken dit jaar op de goedgevulde affiche van p’Latse Doen. Het eerste optreden is voorzien omstreeks 17.00 uur. De volledige affiche van p’ Latse Doen is terug te vinden via http://www.platsedoen.be/

Organisatoren p'Latse Doen in Kuurne maken zich op voor vierde editie

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 juli 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws