BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Moorslede: Twee gewonden bij frontale aanrijding

Twee gewonden bij frontale aanrijding

Woensdagmorgen deed zich in de Gentstraat een zware frontale aanrijding voor tussen twee personenwagens. Nadat een van de voertuigen ter hoogte van de bocht van zijn rijvak was afgeweken kwam hij daarbij frontaal in aanrijding met een tegenliggend voertuig. De klap die volgde was zwaar. Door het ongeval raakte de rijweg volledig versperd waardoor de Gentstraat ussen Moorslede en Rumbeke voor alle verkeer werd afgesloten. Een vrouw uit Roeselare en de andere bestuurder uit Moorslede werden met verwondingen naar het ziekenhuis in Roeselare overgebracht.  Beide voertuigen waren rijp voor de schroothoop.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 juli 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws