BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Zwevegem: Alweer brand in zelfde appartementsblok

Alweer brand in zelfde appartementsblok in Zwevegem De Schepen J. in Zwevegem werd voor de tweede keer afgesloten voor alle nieuwsgierigen.  Nadat afgelopen woensdag er brand uitbrak in de gang die toegang geeft tot verschillende appartementen, werd zaterdagavond omstreeks 21.30 uur alweer alarm geslagen naar de hulpdiensten toe voor brand in hetzelfde complex. Ondanks in de omgeving een felle brandgeur aanwezig is kon de brandweer nog geen brandhaard vinden. Het Parket stelde woensdag een deskundige aan om de oorzaak van de brand te achterhalen. De raadkamer van Kortrijk besliste vrijdag dat de 36-jarige man uit Zwevegem die woonachtig was in het appartement werd aangehouden op verdenking van opzettelijke brandstichting bij nacht in een bewoond pand.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 juli 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te