BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Zwevegem: brand in woning snel geblust

brand in woning te Zwevegem snel geblust Woensdag iets na middernacht is brand uitgebroken in de gang die toegang geeft tot verschillende appartementen aan de Schepen J. Vercruyssestraat te Zwevegem. De brand zorgde voor felle rookontwikkeling, maar was bij aankomst van de brandweer in een mum van tijd onder controle, waardoor de schade kon beperkt worden tot de gang De oorzaak van de brand is op heden onbekend. Het Parket stelde een deskundige aan om de oorzaak van de brand te achterhalen. Niemand raakte gewond.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 juli 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te